Oblida’t de les cues: A Estiber portem el forfet al teu allotjament

Quan esquiem, volem aprofitar al màxim el temps en les pistes. Que tanquen aviat i la temporada sempre es fa curta per als apassionats de l’esquí! Què et semblaria rebre el forfet quan arribes a l’hotel i així no haver de fer cues a les guixetes de l’estació d’esquí?

Per a ajudar-te a esprémer al màxim el teu viatge a la neu, a Estiber oferim un servei de lliurament gratis del forfet en el teu allotjament a Andorra, al Pirineu Català, al Pirineu Aragonés i als Alps Francesos. Aquí et deixem tots els detalls de les estacions i de com aprofitar-te d’aquest avantatge.

Servei exclusiu de lliurament de forfets a Andorra

Estiber és l’única agència especialitzada en esquí que ofereix el servei de lliurament de forfets de totes les estacions d’Andorra. Si et planteges esquiar a Andorra, us portarem a l’hotel el vostre forfet. Així que, segur que estalviareu el temps fent cua en les guixetes de les estacions d’esquí de Grandvalira, Vallnord Pal-Arinsal i Ordino Arcalís.

  • Grandvalira. És l’estació d’esquí més gran de tot el Pirineu. És tot un punt de referència per als esquiadors europeus gràcies als seus 210 quilòmetres esquiables. Hi ha un espai per a tots els gustos i públics: des dels sectors d’Encamp i Canillo, més apropiats per als debutants i famílies, fins al Tarter o Grau Roig, amb pistes que són tota una delícia per a esquiadors avançats. No us perdeu l’únic snowpark nocturn que hi ha als Pirineus, al sector Peretol de Grandvalira Andorra.
  • Vallnord Pal-Arinsal. Una estació amb una grandària més moderada per als quals fugen de les massificacions, però amb la garantia de bon esquí i gran qualitat de la neu que ofereix sempre Andorra. Tenim dos sectors ben diferenciats: Pal, ideal per a famílies i principiants, i Arinsal, per a esquiadors i riders de nivell mig-alt, amb snowpark i pistes com “La Capa”, on sentireu l’adrenalina gràcies als seus forts pendents.
  • Ordino Arcalís. Fins aquí també arriba el lliurament de forfets al teu allotjament, perquè quan et despertis, aprofitis les 29 pistes d’esquí de Arcalís. Hi ha per a tots els públics: 9 pistes verdes (una d’elles, la “Megaverde”, és la més llarga de tots els Pirineus amb 8 quilòmetres de recorregut), 7 pistes blaves, i per als més avançats, 11 pistes vermelles i 2 pistes negres.

Lliurament de forfets a l’hotel al Pirineu Català

Aprofita el temps al màxim en esquiar al Pirineu Català. Aquí també oferim el servei gratuït de lliurament de forfets a l’hotel per als quals esquien a Baqueira Beret, a Port Ainé i Espot Esquí, i a Boí Taüll (en aquest darrer cas, el repartiment només es fa per a esquiar els caps de setmana). Això és tot el que us espera en el vostre viatge a la neu a les muntanyes catalanes.

  • Baqueira Beret. No et perdis l’oportunitat d’anar a les pistes de Baqueira Beret sense cues, perquè aquí hi ha molt a fer: té un domini esquiable de 167 quilòmetres i 112 pistes, a més d’itineraris, traçats pensats per a practicar esquí nòrdic, espai freeride, snowpark, stadium d’eslàlom… i fins a un circuit de conducció de neu anomenat Audi Driving Experience.
  • EspotPort Ainé. No perdis l’oportunitat de conèixer dues estacions d’esquí amb poques aglomeracions, menys conegudes que altres del Pirineu Català, que les fan ideals per a aquells que busquen connectar amb la naturalesa a la recerca de tranquil·litat. Ofereixen 50 quilòmetres esquiables amb 47 pistes amb tots els nivells de dificultat. I l’entorn, immillorable: Espot està en ple Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
  • Boí Taüll. La repartició de forfets és únicament per a aquells que viatgin el cap de setmana. Aprofita el forfet a l’hotel a Boí Taüll per a descobrir les seves 550 hectàrees esquiables, on trobareu 43 pistes (9 fàcils, entre verds i blaus, i 34 difícils, entre vermelles i negres). És un bon destí per als esquiadors amb una mica de nivell. A més, hi ha dos itineraris de skimo i una pista per on només es pot baixar en trineu.

Lliurament de forfets a l’hotel al Pirineu Aragonés

T’estàs plantejant esquiar al Pirineu Aragonés? Et deixarem els forfets en la recepció si esquies a Formigal-Panticosa o a Cerler. Dues grans opcions per a esquiar!

  • Formigal-Panticosa. Un dels millors destins d’esquí al Pirineu Aragonés, ara pots gaudir-ho més que mai gràcies a la recollida gratis del forfet a l’hotel. La unió d’aquestes dues estacions d’esquí permet gaudir d’un total de 146 pistes.
  • Cerler. Aposta segura per a gaudir de la teva escapada a la neu: molts anys ha estat reconeguda en els World Ski Awards. Et pots perdre per les seves 68 pistes per a tota mena de públics i en un entorn increïble, en plena vall de Benasc, i amb molt d’ambient.

Lliurament de forfets a l’hotel als Alps Francesos

Un moment ideal per a esquiar als Alps Francesos, envoltats de cims que sobrepassen els 4.000 metres d’altitud, és en el pont de desembre. Molts podeu aconseguir uns dies a la feina i són unes dates òptimes per a viatjar a França per diversos motius: és festiu només a Espanya, per la qual cosa les pistes d’esquí no estan especialment massificades; és l’inici de la temporada d’esquí, de manera que és possible trobar bones ofertes per a esquiar aquests dies als Alps Francesos.

Perquè aprofiteu el vostre viatge al màxim, si reserveu el viatge d’esquí als Alps Francesos per al pont de desembre amb Estiber, us farem lliurament del forfet i de les claus del vostre allotjament, independentment de l’hora d’arribada. Així, podreu entrar a les habitacions quan la recepció del teu allotjament està ja tancada, perquè apuris els teus dies de festa i agafis el cotxe o l’avió quan surtis de treballar.

En quins casos no es lliura el forfet a l’hotel i hauràs de recollir-los a guixetes?

No lliurarem els forfets en aquells casos en els quals la data d’entrada a l’hotel i la data de reserva sigui molt justa (el nombre de dies pot variar per estació). Fa falta un mínim de temps perquè els guies de Estiber vagin a recollir el forfet i puguin preparar el sobre per a lliurar-lo en al teu allotjament.

Tampoc es lliuraran els forfets en aquells allotjaments que no disposin de recepció o un punt de recollida de claus, encara que són molt pocs, pots comprovar si un allotjament té repartiment de forfets al procés de reserva. Pots distingir aquest servei amb l’etiqueta .

Com preparem el servei de lliurament de forfets a l’hotel?

Tenim un equip de guies per les estacions d’esquí d’Andorra preparant milers de sobres amb els seus corresponents forfets i repartint-los tots els dies per tots els allotjaments del país. Es tracta d’una feinada feta a mà que es realitza només perquè pugueu esprémer al màxim el vostre temps en les estacions d’esquí. A la resta de zones esquiables, les estacions que col·laboren amb Estiber ofereixen aquest servei per als nostres clients.

Així, els esquiadors no passareu per guixetes: tindreu el sobre amb els forfets que heu reservat en el mateix hotel on us allotgeu de forma completament gratuïta. El trobareu a la recepció de l’hotel o apartament on us quedeu a dormir.