Garantia de reemborsament 100% amb la nostra assegurança Covid 19 – GRATUÏTA

Què passa, per exemple, si en arribar al destí es decreta un nou confinament i no es pot sortir?  I si confinen la nostra destinació? …

Hi havien molts dubtes, així que hem preparat una nova garantia que cobreix tots els casos que es puguin arribar a donar, perquè puguis reservar amb tota la seguretat i sense pagar un euro més per la teva reserva.

La nostra nova garantia de reemborsament 100% cobertura Covid 19 et permet cancel·lar gratuïtament i rebre un reemborsament total de la teva reserva en qualsevol dels següents suposats:

  • Tancament de les fronteres del teu poble, ciutat, comunitat autònoma, i/o lloc de destinació. Si aquest tancament es dona durant la seva estada i decideixes sortir, se’t reemborsaran les nits i serveis no consumits.
  • Si s’imposa quarantena o confinament al teu poble, ciutat, comunitat autònoma, país i/o lloc de destinació. Si aquest tancament es dona durant la teva estada i decideixes sortir, se’t reemborsaran les nits i serveis no consumits.
  • Tancament de l’hotel o complex d’apartaments. Si aquest tancament es produeix durant la teva estada, se’t retornaran les nits no consumides.
  • Tancament de l’estació d’esquí on has adquirit el forfet. Si aquest tancament es dona durant la teva estada i el decideixes sortir, se’t reemborsaran les nits i serveis no consumits.

Quins allotjaments compten amb aquesta garantia?

Tots els allotjaments que estiguin marcats amb el logo de la garantia:

Garantia Covid Estiber

Què més haig de tenir en compte?

  • Aquestes condicions s’aplicaran sempre, sense tenir en compte els dies que faltin per al dia de l’inici del viatge.
  • Per a cancel·lacions per motius no especificats anteriorment, s’aplicaran les polítiques de cancel·lació detallades en l’últim pas de la reserva.