Estiber App: Uneix-te a l’app 360º que triomfa entre esquiadors

Una app esportiva per al mòbil serveix per a dues coses: primer, per a mesurar-nos i millorar; segon, per a compartir els nostres assoliments en les xarxes socials. Busques una aplicació per a saber el que fas en les teves escapades d’esquí i, de pas, que ho sàpiguen també els altres? Et presentem una imprescindible: l’app Estiber.

És una eina molt potent i completa amb la qual pots consultar tota la informació que necessites de les estacions d’esquí, les característiques de la neu, mapes interactius, registre dels teus descensos, aconseguir regals i molt més.

 

Per què descarregar-se l’app de Estiber?

En l’actualitat hi ha aplicacions per al mòbil per a (gairebé) tot. Podem saber el recorregut, els quilòmetres i metres, el temps i el desnivell que fem quan sortim a fer una marxa amb bicicleta o quan fem una ruta per la muntanya; però també en la piscina i fins i tot en la mar quan nedem. Els esports de neu no anaven a ser una excepció: ara també podem mesurar la nostra activitat si practiquem esquí o snowboard. És una manera de saber el que som capaços de fer sense tot just esforç i, a partir d’aquí, anar «estrenyent» per a millorar la nostra forma física i poder assumir nous reptes.

D’altra banda, què seria de la nostra vida si no la compartíssim? Dels no professionals sempre es diu que competeixen contra si mateixos, no contra altres. Però acceptem-ho: ens agrada publicar el que fem, especialment quan hem aconseguit una petita gran gesta, per presumir i perquè els comentaris dels altres ens motivin encara més a la muntanya. Tot això ho tindrem en la butxaca sempre que vulguem, en el telèfon mòbil o en el rellotge intel·ligent, gràcies a l’app d’esquí Estiber.

Què ofereix l’aplicació d’esquí de Estiber?

Per a utilitzar l’app de Estiber i poder registrar nostres tracks, primer haurem de crear-nos un perfil a Skitude, la comunitat mundial dels esquiadors i els amants dels esports hivernals. També està disponible amb funció «premium» per a tenir més funcionalitats. Aquí és on es queden gravades totes les activitats que fareu a la muntanya nevada amb el tracker GPS i on podràs buscar-te en els rànquings de les estacions d’esquí (hi ha més de 2.000!).

I després de Skitude, quines funcionalitats addicionals aporta l’app de Estiber? Es tracta d’una eina que va molt bé per al nostre viatge d’esquí, en totes les seves fases: preparació del viatge d’esquí, esprémer al màxim les pistes durant l’estada i per a reviure l’escapada, amb tot luxe de detalls, quan ja estiguem a casa o comentant-ho amb els amics. Aquestes són tots els apartats que tindrem a l’abast de la nostra mà (mòbil o smartwatch) amb l’app de Estiber:

Botiga: Ofertes d’esquí exclusives per destins

Aquí podreu entrar a un cercador amb les millors ofertes d’esquí. On vols esquiar? En quines dates vols fer la teva escapada a la neu? Tens flexibilitat? Quants voleu ser per habitació? Des de la mateixa aplicació podràs buscar grans ofertes d’hotel més forfet per a esquiar, ja sigui amb unes setmanes d’antelació com per a un viatge improvisat per als pròxims dies o hores, gràcies a les ofertes d’esquí d’última hora. També podràs consultar tots els allotjaments en els quals et portem allí directament el forfet, perquè t’estalviïs les cues! I si sou de ment oberta, us agrada que us sorprenguin i voleu provar coses noves, també trobareu inspiració per als vostres pròxims viatgis esquí.

Estació: Estat de pistes, webcams en directe i més

En aquest apartat de l’app de Estiber podràs consultar tota la informació que necessites per a conèixer al detall les millors estacions d’esquí. Grandvalira a Andorra, Cerler al Pirineu Aragonés, Vaquèira-Beret al Pirineu Català, Sierra Nevada, Font Romeu a Pirineu Francés, Val Thorens a Alps… Prem en cadascuna d’elles per a trobar les millors ofertes d’allotjament amb forfet; el comunicat de tipus i qualitat de la neu per a saber en quines condicions us la trobareu; l’estat de les pistes, remuntis, activitats d’oci i itineraris; la previsió meteo per als pròxims tres dies; les webcams per a veure l’estació en directe; el mapa de les pistes

També hi ha rutes marcades per a recórrer altres camins dels voltants; tots els serveis de l’estació, amb descripció de les zones d’aparcament, ubicació dels punts d’informació i dades de contacte, lavabos, escoles d’esquí, botigues, servei mèdic, consignes, etc.; mapa interactiu de les pistes de l’estació; comunitat, per a veure les baixades, velocitat i temps d’altres esquiadors que han estat allí; líders, amb rànquing dels millors esquiadors; com arribar, amb accés directe a Google Maps; i assistència, per a marcar les coordenades de la teva ubicació per a enviar-les a Emergències en cas de sofrir algun contratemps.

Registrar: Track dels teus recorreguts en pistes

El botó clau! Aquí és on hauràs de donar-li perquè quedin gravats els teus descensos en la neu amb temps, distància i velocitat mitjana. Cal activar el GPS. Podràs marcar quin esport estàs practicant entre totes les modalitats d’esquí: esquí alpí, esquí de fons, esquí de muntanya, raquetes, surf de neu, telemark, així com esquí adaptat, esquí freestyle, freestyle surf de neu, heliski, moto de neu, múixing, en remuntador, snowpark, snowcoot, speedriding o trineu (també hi ha altres activitats outdoor com córrer, caminar, marxa nòrdica, parapent o ruta a cavall). Podrem veure el perfil del mapa en 3D.

Reptes: Premis i sortejos

Què et sembla anar a esquiar, a practicar el teu esport favorit, i a més de passar-t’ho en gran guanyar premis? Entra en aquest apartat de l’app de Estiber per a consultar tots els reptes locals i globals que hi ha en marxa i amb els quals et pots emportar interessants obsequis. Per exemple, podem participar en el «Estiber Challenge», que consisteix a registrar més de 10 quilòmetres en un sol dia amb el Tracker GPS i, amb això, entraràs en el sorteig d’un val de descompte de 150 euros per a la reserva d’un viatge d’esquí.

També hi ha reptes en els quals et convidem a registrar tres dies d’activitat durant un mes en la teva estació d’esquí favorita i, entre els quals l’hagin fet, se sortegen unes botes d’esquí; el regal d’una GoPro per a qui faci la millor foto de la temporada; premis d’uns esquís o una jaqueta North Face… i molt més. Hi ha proves que són només per a esquiadors experimentats, com registrar una mitjana marató amb esquís o surf de neu en un dia. En tots ells podràs veure quants participants s’han presentat fins al moment. Així que, sort i força per a completar els reptes!

My Skitude. Accés directe al teu perfil en la xarxa que connecta a esquiadors i snowboarders de tot el món.

Com descarregar l’app de Estiber?

Descarregar l’aplicació de Estiber és molt fàcil i ràpid; en pocs segons la tindràs disponible en el teu telèfon mòbil. Es pot buscar tant en l’App Store com en Google Play i és totalment gratuïta. S’actualitza de manera periòdica i, fins avui, ja han confiat en ella més de 10.000 amants de l’esquí.
Recorda que, a més de tenir l’app de Estiber en el mòbil, també pots controlar totes les seves funcionalitats des de l’Apple Watch. Més senzill i accessible en el teu dia a dia en la neu i sense gastar la bateria del mòbil, que és imprescindible tenir-la carregada a la muntanya.